Photobooth huren

Waar kun je een photobooth huren voor als je gaat trouwen?

Over oubollig gesproken: je wilt al je gasten natuurlijk bedanken voor hun komst, maar veel bedankjes zijn suf of onpersoonlijk. Wij kozen uiteindelijk voor Kasteelbier, omdat we trouwden in Kasteel Duurstede. Een fotostrip met een persoonlijk kader met bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar en trouwdatum is een veel leuker bedankje en eentje waar – als je gasten hem inderdaad op de koelkast plakken – veel vaker bij wordt stilgestaan dan iets in de koelkast.

photobooth hurenOokd it jaar zagen we weer veel last minute aanragen voor populaire data voorbij komen, terwijl de meeste verhuurders al maanden volgeboekt waren. Als richtlijn raden we bruidsparen dan ook aan om 6 maanden van tevoren te boeken als ze in het trouw hoogseizoen gaan trouwen. Als je een fotohokje voor je trouwdag huurt, dan moet je er natuurlijk ook voor zorgen dat een maximaal aantal gasten op je bruiloft van het fotohokje gebruik maken.

huur een photoboothVoordelig een photobooth huren voor als je gaat trouwen?

Wil je je bruiloft opvrolijken door een fotohokje te huren? Photobooths-huren.nl is de grootste vergelijkingssite voor fotohokjes in Nederland. Kies uit meer dan 200 fotohokjes van 100+ verschillende verhuurders uit heel Nederland! Vanaf €99 kan je al een eenvoudige photobooth zonder printer (digitaal) huren! Een photobooth met 100 prints kost minimaal €150.

Met behulp van de zoekmachine op onze website kan je ons scala aan fotohokjes al eens rustig bekijken, terwijl je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een fotohokje. Je kan hen bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon.

jongens van de photoboothWaar een photobooth huren voor een bruiloft?

Super leuk! Fotohokje hurenSteeds meer mensen huren een fotohokje in op hun bruiloft. Het is ook gewoon hartstikke leuk om samen met je vriendinnen in het fotohokje te duiken en een paar gekke foto’s te maken. Je voelt je in een fotohokje vaak meer op je gemak dan bij een fotograaf.


Photobooth huren huwelijk aan een goedkope prijs. Je wil een photobooth huren voor je huwelijk of trouwfeest? De photobooth is erg populair op huwelijksfeestjes. Het is een echte publiekstrekker, iedereen… jong en oud vind dit een echt leuk gadget. Wijzelf hebben er ook eentje. Deze kost slechts “99€”zonder prints en “225€” met prints onbeperkt.


We zijn echt enorm tevreden." Vicky "Enorm bedankt voor de aangename samenwerking en de perfecte service! De photobooth was zonder twijfel een schot in de roos en zorgde voor een leuke meerwaarde op ons feest." Jonathan en Ludovik "Heel erg bedankt voor de geweldige service van Jolly Photo Booth. We waren erg blij met het enthousiasme van de host.

Voordelig een photobooth huren voor een trouwerij?

Naast het huren van een leuke photobooth kun je bij ons ook terecht voor een Silent Disco. Je kunt op meerdere kanalen naar muziek luisteren waardoor het zomaar kan zijn dat je buurman de lambada danst terwijl jij op een heerlijke disco klassieker de pan uit staat te swingen. Op zoek naar de gouden combi? Boek dan de Silent Disco samen met de Photobooth, succes gegarandeerd! Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de opties! .

Overigens is voor heel veel mensen alleen al het vasthouden van een echte foto een bijzonderheid, zo zijn we tegenwoordig gewend aan de digitale foto. Veel mensen zullen dan ook meteen de toegevoegde waarde van een echte foto ervaren, want niets blijft leuker dan iets tastbaars. In dit geval dus een echte foto.

Bart en Ankie komen natuurlijk mee naar jouw fisje om alle gasten te leuk op de foto te zetten. Jij hoeft je nergens druk om te maken, as ge mar leut hèt! Houdoe! .

Waar kun je een photobooth huren voor een trouwerij?

Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het perfecte fotohokje kan boeken voor het evenement dat je gaat organiseren.Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Als je eerst zelf eens op verkenning wil gaan, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties.


- en dingen die bij uw evenement passen.Als je kunt bedenken wat props die echt bij je branche, je evenement, je product, enzovoort passen, wordt het fotocabine nog interessanter en nuttiger. En in die geest, maak zeker enkele tekenen met je hashtag! Op die manier wordt je hashtag weergegeven in de foto's die mensen delen en worden deelnemers eraan herinnerd de hashtag ook in hun berichten te gebruiken.


Elke concept van ons ervoor zorgt dat gasten een glimlach krijgen! Interactive Concept bij uitstek de partner is voor interactieve belevingsconcepten. Een contact moment langer blijft hangen wanneer u mensen een beleving meegeeft. Wij willen met u meedenken om met onze concepten er een succes van te maken. Wij een full-service organisatie zijn, u heeft nergens omkijken naar.


AttributenBij een photobooth horen natuurlijk ook leuke attributen of props. Om de leukste en gekste foto’s te maken leveren wij dus altijd een pakket met props. Denk hierbij aan leuke brilletjes, snorren, baarden en lipjes op stokjes in allerlei kleuren. De props zijn van hoge kwaliteit en maken de foto’s echt af! Uiteraard kunnen wij ook props leveren in een specifiek thema of custom props ontwerpen en laten drukken! AchtergrondBij het huren van een open air photobooth zoals bijvoorbeeld onze Classic, Vintage, Modern of Mirror, krijg je van ons altijd een standaard achtergrondscherm.