Photobooth huren

Bij wie kun je een photobooth huren voor een trouwerij?

Verhuurders van fotohokjes vragen dan ook meestal om een lift op de trouwlocatie. Een fotozuil of fotopaal is in dergelijke gevallen – of als je minder plaats voor een photobooth hebt – een handigere oplossing, omdat deze vaker de trap op kunnen. Zorg er voor dat je zeker weet dat alle kosten van tevoren bekend zijn en er geen verborgen kosten zijn.

photobooth hurenWij zorgen ervoor dat de Photobooth op locatie komt. Vele bedrijven en particulieren klanten uit heel Nederland gingen je al voor. Door de Photobooth van Photoboothhure24 is hun bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag enz. al geslaagd.

huur een photoboothBij welk bedrijf een photobooth huren voor een bruiloft?

Op deze USB staan alle foto’s in hoge resolutie. Dat zijn zowel de losse foto’s als de opgemaakte fotostripjes. Leuk om ze later nog eens te bekijken of maak er een mooi fotoboek van! Ja, natuurlijk. Ook het ontwerp van de fotostrips zit in het pakket. En we maken ook gelijk de ontwerpen voor de schermen van de photobooth, deze worden ook gepersonaliseerd.

Deze worden daarna afgedrukt op gepersonaliseerd fotopapier en zo neemt iedereen gelijk een persoonlijk aandenken terug mee naar huis. Daarnaast kan je er ook nog voor zorgen dat alle genomen foto's online komen te staan, zodat je gasten later alsnog hun foto's kunnen opzoeken en afdrukken, als ze willen.Je kan de pret nog verder aanmoedigenMet het boeken van een fotohokje garandeer je heel wat pret voor je gasten, maar je kan nog een stapje verder gaan.

jongens van de photoboothTrendy photobooth huren voor een bruiloft?

Van uitnodiging tot persoonlijk fotokader Een Originele Photobooth Huren? Lees DitDaardoor kan je ze makkelijker naar een andere verdieping verhuizen en past hij makkelijker in een vehicle. Daardoor is er niet per definitie begeleiding aanwezig gedurende je feest en bestaat (soms) de mogelijkheid om de fotozuil zelf op te halen.


Hoe later op de avond, hoe leuker. Je krijgt alle foto’s digitaal in volle resolutie toegestuurd. Meer foto’s op deze pagina‘photobooth huren’. Een photobooth is dan ook een betere oplossing dan een huwelijksfotograaf, die je een hele avond door je feestzaal laten slenteren. Reserveer je photobooth nu. Interessant weetje….De photobooth bestaat al sinds 1888 volgens wikipedia.


Deze “jongens” hebben bij menig trouwpartij een photobooth geplaatst. Niet alleen op trouwfeesten overigens. Veel organisatoren van kleine, grote festivals en evenementen weten allang waar je het beste een photobooth kan huren. Wie een photobooth huren goedkoop en alles inclusief wil hebben, moet dan ook zeker bij dit verhuurbedrijf zijn.

Waar kun je een photobooth huren voor een bruiloft?

Vul hieronder het contactformulier in en wij zorgen er voor dat een aantal professionele verhuurders contact met je opnemen voor een op maat gemaakte offerte: Velden met een * zijn verplicht en helpen ons je beter van dienst te zijn! Bij zakelijke evenementen kan je aan hele uiteenlopende events denken, bijvoorbeeld: Winkelopening, winkelactivatie Festival Beurs, open dag Bedrijfsfeest Personeelsfeest Merklancering of productlancering, merkactivatie Markt, fair, braderie Sportwedstrijd, sportevenement, clubevent of sportdag Borrel (kerstborrel, nieuwjaarsborrel) Receptie (nieuwsjaarsreceptie, kerstreceptie) Afscheid, promotie of jubileum van een collega Je kan niet alleen het fotostrookje personaliseren met het logo van jouw bedrijf, maar ook het fotohokje: verschillende verhuurders hebben ervaring met het compleet ‘branden’ van een fotohokje voor een campagne (zie ook de foto’s onderaan dit artikel).

Dat wil zeggen: onbeperkt collage's en boomerangs maken, bij een onbemande photobooth geen tijdslimiet (tot een maximum van 24 uur), bezorging en installatie binnen een straal van 50km vanaf ons kantoor in Leidschendam, gratis props, onbeperkt SMSen en achteraf ontvang je alle foto’s direct via WeTransfer!.

Voor €275 huur je al een photobooth inclusief onbeperkt printen. De traditionele fotohokjes zijn typisch iets duurder: verwacht rond de €400 tot €600 haar aan uit te geven. De meeste fotohokjes zijn inclusief begeleiding voor 3 of 4 uur. Voor een fotospiegel ben je rond de €500 tot €600 kwijt, inclusief onbeperkt printen, gepersonaliseerd fotokader, begeleiding en transport.

Bij wie een photobooth huren voor een trouwerij?

Een fotohokje, soms ook wel fotoautomaat genoemd, is een automaat of een kleine kiosk waarin je foto's kan laten maken. Dergelijke kiosken in openbare ruimtes werken op basis van muntinworp, waarbij de genomen foto's direct worden afgedrukt na het inwerpen van een (Euro)munt.Als we het echter hebben over het boeken van een fotohokje voor een feest of evenement dat je zelf gaat organiseren, dan hebben we het natuurlijk niet over een fotohokje dat met munten werkt.


Maar voor grote evenementen zijn open fotohokjes heel logisch. Open, kioskachtige fotocabines zijn meestal uitnodigender omdat mensen anderen kunnen zien die er plezier in hebben om ze te gebruiken en er ook naar worden aangetrokken. In de meeste gevallen wilt u kiezen voor een open kiosk om betrokkenheid te stimuleren.Open foto-cabines trekken altijd een menigte nieuwsgierige toeschouwers.


Photoboothpoint.nl is begonnen vanuit jarenlange ervaring in de evenementenwereld. Daardoor weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw photobooth qua uiterlijk en mogelijkheden bij jouw evenement past. Bij photoboothpoint vind je daarom photobooths in verschillende stijlen. Toch iets anders in gedachten? Wij kunnen de photobooth ook speciaal aanpassen voor jou! Ga naar de verschillende photobooth-pakketten..


We hebben een breed assortiment aan kleuren en patronen. Wil je iets schitterends? Dan kun je voor een kleine meerprijs ook gaan voor een glitter pailletten achtergrond in ‘t goud, zilver of rosé goud! Daarnaast kun je de photobooths combineren met een green screen! Wil je een gepersonaliseerde achtergrond bij de photobooth, dan kunnen wij deze in hoge kwaliteit laten drukken! Alle foto’s digitaalBij het huren van een photobooth ontvang je van ons ook altijd alle digitale bestanden.