Photobooth huren

Voordelig een photobooth huren voor een trouwerij?

Prima voor samen met je best vriendin, maar niet voor het hele elftal. Heb je meer verlegen vrienden? Dan is de privacy van een hokje wellicht beter om de gekste bekken uit ze te krijgen. Heb je uitbundige vrienden? Dan kunnen de open fotozuilen en fotopalen juist aanstekelijk werken! Als je feest, zoals bij ons, in een kasteeltoren of andere moeilijk te bereiken locatie plaats vindt, is een fotohokje een minder goed idee.

photobooth hurenEen Lach je Lens fotohokje huren voor je bruiloft, receptie of feest is een super leuke manier om je gasten te vermaken en ze daarnaast een origineel aandenken mee te geven van die ene speciale dag. ”Je gasten zullen laaiend enthousiast zijn over de schitterende en vooral spontaan gekke foto’s die ontstaan in een fotohokje” Een fotohokje zorgt ervoor dat behalve jullie, ook alle gasten op een ludieke manier gefotografeerd worden.

huur een photoboothGoedkoop photobooth huren voor een bruiloft?

Zo kan je er mee doen wat jij wilt. Als jij een goede WiFi verbinding regelt (dat is er op de meeste locaties wel) dan zetten wij alle foto’s meteen in een online fotogalerij. Je krijgt voor jullie bruiloft een link naar je persoonlijke fotogalerij die je ook kunt delen met je gasten! En vanuit dit fotoalbum kunnen je gasten de foto’s delen op social media of naar zichzelf mailen.

1, 2, 3... SMILE! Je hebt vast wel eens van een photobooth of fotohokje gehoord. Photobooths zijn er in veel verschillende soorten en maten. Van Volkswagenbusjes of fotohokjes tot een fotopaal met retrolook. Het leuke aan een photobooth is dat die geinige foto's direct worden afgedrukt. Daarnaast hebben sommige photobooths de optie om een slideshow te laten zien in de feestzaal, zodat iedereen schaamteloos kan meegenieten.

jongens van de photoboothTrendy photobooth huren voor als je gaat trouwen?

Ook is er een gastenboek optie, zodat je alle foto’s direct mooi ingeplakt hebt om na te genieten. Uiteraard is een photobooth ook zeer geschikt voor andere feestelijke gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, familiefeesten, jubilea en kerst- en nieuwjaarsborrels. In Brabant zijn er meerdere ophaallocaties waaronder in Etten-Leur en Breda. Meer informatie en je reservering via Propfun.


De host deed het ontzettend leuk, echt een goede enthousiaste photobooth gastheer! Ontzettend bedankt voor jullie bijdrage op ons feest!" Veronique "Bedankt voor de hilarische foto's en voor het bereiken van de mega-succes-status op onze bruiloft! Jolly photobooth was de hit van de avond." Lisette "Bedankt voor de foto's, wat hilarisch was dit.


Altijd handig om te weten wat er allemaal mogelijk is en ook nodig om de photobooth optimaal te kunnen gebruiken. Een goedkoop fotohokje huren willen we allemaal natuurlijk. Een bruiloft is niet goedkoop. Wie daarom een photobooth wil gaan huren moet zeker contact opnemen met de “Jongens van de Photobooth”.

Snel een photobooth huren voor je bruiloft?

Fotostrips met je eigen design.Wij maken voor jou feest een individuele fotostrip design. Dit design kan bestaan ui uw naam, datum van het evenement, bedrijf logo, naam en/of locatie van het evenement etc. Het is ook mogelijk om het sjabloon van fotostrip te kiezen: fotostrip met 3 of 4 foto’s, een 10×15 print met 1-2-3 of 4 foto’s.

De foto’s zijn meteen klaar, klaar om grondig bekeken te worden en klaar om heel hard om te lachen. Ook photobooths zijn er ondertussen al in verschillende uitvoeringen. Ook de spiegel photobooth is zeer de moeite waard net als een uitvoering op wielen. Groot feest is het ook in de bakfiets photobooth.

Wij helpen elke maand meer dan 3,000 bezoekers aan een photobooth Het grootste overzicht van photobooths in België. Vergelijk alle photobooths met behulp van 10+ handige filters Neem direct contact op met de verhuurder voor een boeking, optie of gratis offerte Sla je favoriete photobooths op voor later. Inloggen niet nodig! Ik ben Photobooths-huren.be.

Ga je een photobooth huren voor een trouwerij?

Daarna neemt Alle gemaakte foto’s zijn achteraf te downloaden via de online gallery. FeedbackBen je helemaal enthousiast en weet je nog een andere gelegenheid waar wij met onze photobooth kunnen staan? Laat dan je beoordeling achter en vertel het door aan je vrienden, collega’s of familie! Misschien zien we je dan op een toekomstig personeelsfeestje, verjaardag, jubileum, promotie, winkelopening, festival, beurs, een andere bruiloft, open dag of ergens anders UiterlijkHet kiezen voor een photobooth is vaak een kwestie van smaak.


Plaats de fotocabine op een locatie waar veel aanwezigen het tegen zullen komen, waar het de aandacht kan trekken en mensen naar binnen kan lokken. Als je het op een andere manier verbergt, zullen maar heel weinig mensen beseffen dat het er is. Deelnemers moeten er zich natuurlijk bij aansluiten en voldoende ruimte hebben om er omheen te manoeuvreren, op hun beurt te wachten en met elkaar te chatten.Als je merkt dat er mensen in de buurt van het hokje rondhangen, maar er niet echt op uit zijn, pak dan een paar van je teamgenoten en gebruik het hokje.


Ze kunnen uw evenement interessanter maken voor deelnemers en meer succes hebben op sociale media. De vele voordelen van fotohokjes voor evenementen omvatten het volgende:Ze bevorderen de interactie tussen deelnemers aan een evenement: fotocabines zijn geweldige ijsbrekers die mensen aan het praten krijgen en een evenement levendiger maken.Ze houden mensen bezig en gelukkig: soms zijn er wachttijden op evenementen of mensen moeten gewoon een beetje ontspannen, en een fotocabine is een leuke manier om mensen bezig te houden.Ze moedigen delen aan: een correct opgezette fotocabine brengt je meer shares op sociale media met je hashtag, waardoor je evenement een beter bereik krijgt.Ze creëren een gedenkwaardige ervaring: u wilt dat deelnemers uw evenement met veel plezier herinneren en een fotocabine draagt bij tot de blije herinneringen.Zelfs als je volgende evenement nog een tijdje weg is, neem dan nu de tijd om uit te zoeken hoe je een fotohokje kunt bouwen en onderzoek welk van de vele opties ideaal voor je zal zijn.


Wil je de precieze prijs voor het huren van een photobooth weten? Dan kun je de prijs berekenen voor de door jou gekozen datum. Hoe je dat doet? Selecteer een de photobooth die jij graag zou willen huren Kies de dag waarop je de photobooth wilt huren Bepaal hoe lang je de photobooth wilt huren Selecteer een 'photobooth-pakket' Voilà, je hebt een precieze prijsopgave voor het huren van de door jou geselecteerde photobooth TransportOf je nou een exclusief feest in het centrum van Amsterdam organiseert, een stand hebt op de beurs in Utrecht of een personeelsfeest aan ‘t water in Rotterdam, wij komen met onze photobooths altijd overal zonder extra reiskosten! Transportkosten zijn standaard inbegrepen in heel Nederland, ongeacht het aantal kilometers dat wij moeten rijden.