Photobooth huren

Waar kun je een photobooth huren voor een trouwerij?

Laat het fotohokje het laatste uur van je feest al vertrekken, zodat iedereen lekker de dansvloer op kan! Je ziet de hele avond het fotohokje en je denk ‘ik ga straks wel’, want je staat lekker te dansen. Maar voor je het weet zie je opeens dat het fotohokje gesloten is of dat ze zelfs al aan het afbouwen zijn! Zorg er daarom voor dat het duidelijk is hoe lang of tot hoe laat het fotohokje open is, zodat er geen sombere gezichten zijn en iedereen de kans heeft om een paar printjes te maken.

photobooth hurenWij laten je niet in de kou staan, wij zijn altijd bereikbaar voor vragen en/of support. Bel ons, Whatsapp ons of stuur een e-mail voor ondersteuning. Een feest/evenement is al duur genoeg. Bij Photoboothhuren24 ben je altijd verzekerd van de beste prijs. Bekijk de beschikbare Photobooths en bereken je prijs.

huur een photoboothWil je ook een photobooth huren voor je bruiloft?

Wil je je bruiloft opvrolijken door een fotohokje te huren? Photobooths-huren.nl is de grootste vergelijkingssite voor fotohokjes in Nederland. Kies uit meer dan 200 fotohokjes van 100+ verschillende verhuurders uit heel Nederland! Vanaf €99 kan je al een eenvoudige photobooth zonder printer (digitaal) huren! Een photobooth met 100 prints kost minimaal €150.

Een ‘plug and play’ photobooth is een photobooth die nadat je de stekker in het stopcontact gedaan hebt gelijk klaar is voor gebruik. Je hoeft de photobooth dus niet meer in te stellen, dit doen wij allemaal voor je. Je haalt de photobooth op bij het afhaaladres, zet de photobooth klaar steekt de stekker in het stopcontact en je kan foto’s maken.

jongens van de photoboothTrendy photobooth huren voor een trouwerij?

Van uitnodiging tot persoonlijk fotokader Een Originele Photobooth Huren? Lees DitDaardoor kan je ze makkelijker naar een andere verdieping verhuizen en past hij makkelijker in een vehicle. Daardoor is er niet per definitie begeleiding aanwezig gedurende je feest en bestaat (soms) de mogelijkheid om de fotozuil zelf op te halen.


Check dus even wat je allemaal bij de photobooth krijgt en wat je nog zelf moet regelen. Je ziet al… bij het vergelijken van photobooths kan je op meer dingen letten dan alleen op de prijs. Vergelijk ze daarom goed en kies een photobooth die bij jullie bruiloft past. ps.


Ze zijn zo gewild omdat gasten op elk feest wel een leuke herinnering willen hebben. Dronken of niet, op de foto tijdens een feest wil iedereen toch? Je kunt de photobooth dan ook in allerlei vormen en maten huren die passen bij elk feest. Je zal zien dat naarmate het feest vordert, er ineens een rij voor de photobooth ontstaat.

Snel een photobooth huren voor een trouwerij?

Mobiele fotograaf / fototeam: ideaal voor beurzen, personeelsfeesten en fotomarketing events Polaroid camera’s: als je onder de €1oo wilt blijven en toch printjes wilt hebben! Digitale budget booths: zonder printer, dus aanzienlijk goedkoper Verlichte XL letters: de leukste accessoire voor bij je photobooth of het nu een bruiloft of personeelsfeest is! Gepersonaliseerde (social media) fotolijsten: om de foto’s nog leuker te maken! .

De PhotoBooth is een fotozuil / kast die wij voorafgaand aan jullie (bedrijfs)feest of bruiloft bij jullie komen leveren en installeren. Vervolgens kunnen de gasten, bijvoorbeeld bij binnenkomst, zelf eenvoudig hoge kwaliteit foto’s (en / of) filmpjes maken door op het touchscreen van de PhotoBooth de fotosessie te starten. De gasten krijgen dan enkele seconden de tijd voordat de foto wordt gemaakt.

Voor €275 huur je al een photobooth inclusief onbeperkt printen. De traditionele fotohokjes zijn typisch iets duurder: verwacht rond de €400 tot €600 haar aan uit te geven. De meeste fotohokjes zijn inclusief begeleiding voor 3 of 4 uur. Voor een fotospiegel ben je rond de €500 tot €600 kwijt, inclusief onbeperkt printen, gepersonaliseerd fotokader, begeleiding en transport.

Mooie photobooth huren voor als je gaat trouwen?

Door, bijvoorbeeld, de kleuren van de buitenkant van het fotohokje aan te laten passen aan de locatie van jouw evenement wordt het een perfecte aanvulling op de feestelijkheden. Je kan zelfs de foto's laten printen op gepersonaliseerd papier, bijvoorbeeld met de naam van je jarige zoontje of het merk van je bedrijf erop gedrukt.Het boeken van een fotohokje voor jouw feest of evenement is niet per se moeilijk, maar gezien het gevarieerde aanbod in Nederland en België is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van dergelijke boekingen.


De eenvoudigste manier om dit te doen, is door een paar bordjes op te hangen bij de fotocabine en mensen te vragen om precies dat te doen.Combineer met een sociale muur voor een live fotoalbumWanneer u uw fotocabine op een sociale media-muur aansluit, kunt u een live-updating-album van uw evenement maken.


Heb je een beperkt budget, maar wil je toch zo’n supergave maar goedkope photobooth huren? Dan is onze MiniBooth Budget de ideale oplossing! Deze speciaal ontwikkelde fotozuil werkt als een echt fotohokje en is voorzien van een touchscreen. Druk op start, maak 4 foto’s en razendsnel liggen er twee fotostripjes voor je klaar.


Laat je gasten een boodschap of wens inspreken. Een persoonlijker aandenken kan haast niet! Bij Fotodoos zetten wij onze Classic photobooth in als videobooth. Je kunt ervoor kiezen om alleen video’s op te nemen of een combinatie te huren van de photobooth en videobooth! FotograafSoms kun je beter een fotograaf huren met een mobiele fotostudio.